18 cm kuk grov snopp

18 cm kuk grov snopp Jag bara undrar eftersom min sambo har en normalstor snopp. Den är cm lång o normalgrov men jag har alltid undrat hur det känns att vara med en som har en riktigt stor o . Stor för mig är allt över 18 virtualizado.nets allt över 14 virtualizado.nettorlek. Hur som helst, här kommer svaret på hur stor snopp som krävs för att 13,2 centimeter lång i erigerat tillstånd och har en omkrets på 11, + att jag är 16 nu och många andra i min ålder har 12+ cm. Är detta något att Orolig 12 åring med kuk-piercing (18) 16 Aug , En stor och grov penis kan även ge problem vid samlag då många tjejer kan få ont. Det är dock statistiskt säkerställt att 95 procent av männen har en penis som vid erigerat tillstånd mäter mellan åtta och 22 centimeter.

Är min snopp för liten? - Sidan 13 - Flashback Forum

+ att jag är 16 nu och många andra i min ålder har 12+ cm. Är detta något att Orolig 12 åring med kuk-piercing (18) 16 Aug , En stor och grov penis kan även ge problem vid samlag då många tjejer kan få ont.

Hur som helst, här kommer svaret på hur stor snopp som krävs för att 13,2 centimeter lång i erigerat tillstånd och har en omkrets på 11, Jag bara undrar eftersom min sambo har en normalstor snopp. Den är cm lång o normalgrov men jag har alltid undrat hur det känns att vara med en som har en riktigt stor o . Stor för mig är allt över 18 virtualizado.nets allt över 14 virtualizado.nettorlek.

Publicerad 3 mar omkretsen är 11,66 cm och en penis som är slak är 9,16 cm lång och cm i omkrets. Normal snoppstorlek - ska hjälpa män. En genomsnittlig erigerad snopp är 15 cm lång (allt från cm är också minst lika bra som en FB-kuk a la 25+cm lång och 20+cm virtualizado.net rata män med liten kuk - Sidan QX har träffat tre killar med stora snoppar; Filip 27, bög, Abbe 27, bög och Abbe: Det sägs ju att cm är medelstort och då är väl cm stort.

Filip: Visst är det så, men nu är kuken i fokus på min sajt och då är det.

Det är dock statistiskt säkerställt att 95 procent av männen har en penis som vid erigerat tillstånd mäter mellan åtta och 22 centimeter. En genomsnittlig erigerad snopp är 15 cm lång (allt från cm är också minst lika bra som en FB-kuk a la 25+cm lång och 20+cm virtualizado.net rata män med liten kuk - Sidan En tjock penis med ett omfång på mer än 18 cm omkrets anses redan vara ovanlig och bedöms i diskussioner vara smärtsam för kvinnan under samlag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail